duminică, 14 ianuarie 2018

Sapun natural "Anticelulitic"

Un săpun revigorant şi energizant cu un puternic efect exfoliant – datorat zatului de cafea din compozitie - foarte bun pentru un masaj ferm in zonele cu probleme. Apa din compozitie este inlocuita in totalitate cu infuzie concentrata de cafea. Are un miros apetisant de cafea si scortisoara - indicat pentru piele grasa si normala. Recomand ca acest sapun sa fie folosit impreuna cu produsul "gomaj circulator si anticelulitic".



Compozitie:
Conţine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de masline, palmier, cocos, ricin, infuzie concentrata de cafea, cafea macinata, miere, ulei esential de scortisoara.

Caracteristici:
Mierea este emolienta, cicatrizanta, antibacteriana, regenerativa, antiinflamatoare improspateaza si intinereste, ofera suplete si catifelare. De asemenea, are proprietăţi antioxidante, luptând împotriva îmbătrânirii pielii.

Uleiul esential de scortisoara pe lângă efectul antiinflamator pe care îl are asupra pielii, indeparteaza mirosurile neplacute de pe maini (ceapa, usturoi, peste). De asemenea, ofera o placuta stare de relaxare

Cofeina din cafea contine foarte multi antioxidanti, are un puternic efect de eliminare a grasimii si a excesului de apa din tesuturi, diminuand astfel aspectul de coaja de portocala. Cofeina este un ingredient de baza in tratamentele anticelulitice. 

In acelasi timp, cafeaua macinata din sapun exfoliaza foarte bine pielea, eliminand celulele moarte de la suprafata acesteia.
Tonifică şi revigorează pielea, lăsând-o suplă şi catifelată. Este perfect după o zi grea de muncă.


Fiecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte 105 +-10g = 11 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu