marți, 27 martie 2018

Pudra de trandafiri Rosa Damascena

Este obtinuta din petalele trandafirului de Damasc cultivat in gradina proprie, culese manual si uscate in aer liber. Are un parfum extrem de placut.

Pudra de trandafiri de Damasc este un produs 100% natural ce are rolul de a sustine frumusetea si sanatatea tenului, fie ca este vorba despre tenul matur, uscat, sensibil, fragil sau ca este vorba despre tenul gras. Foarte complexa si bogata in principii active, pudra de trandafiri este un veritabil elixir de frumusete. Are capacitatea de a regla pH-ul pielii, de a imbunatati circulatia sanguina si de a regenera pielea. Hidratanta si calmanta este ideala pentru un ten aflat in plina forma dar, in aceeasi masura revitalizeaza si tonifica tenul obosit redandu-i prospetimea si stralucirea. De asemenea pudra de trandafiri este astringenta si purifianta, elimina excesul de sebum, inchide porii si uniformizeaza tenul, elimina roseata si micile probleme ale pielii. Un ten fragil, sensibil, iritat beneficiaza de proprietatile sale antiinflamatoare si calmante. Si nu in ultimul rand, gratie proprietatilor antirid, pudra de trandafiri previne si diminueaza imbatranirea cutanata.


Utilizare:

Macerat apos:

· 90 ml apa
· 10 ml pudra de trandafiri
· Se pune apa intr-un recipient,
· Se adauga pudra
· Se amesteca bine .
· Se lasa la macerat timp de 24 de ore
· Se agita recipientul din cand in cand.
· Se filtreaza si se transfera intr-un recipient steril.
· Se utilizeaza imediat

Maceratul apos poate fi utilizat ca lotiune pentru ten sau apa de limpezire pentru par

O alta utilizare a pudrei de trandafiri: poate fi pusa direct in apa de baie pentru un efect relaxant garantat si o piele revigorata si luminoasa. 



Masca din pudra de trandafiri este recomandat a se aplica dupa o exfoliere a tenului (in magazin gasiti –crema de gomaj naturala), pentru ca substantele nutritive din masca sa fie absorbite mult mai usor. Se amesteca o lingurita de pulbere de trandafiri, o lingurita de pudra de cacao (extrem de bogata in antioxidanti) cu o lingurita de iaurt si o jumatate de lingurita de miere pana se obtine o pasta de consistenta smantanii si se aplica pe ten. Mierea are proprietati antibacteriene si curata in profunzime, iar iaurtul hidrateaza si calmeaza pielea iritata si rosie. Se lasa sa actioneze 10-15 min dupa care se indeparteaza cu apa calduta cu ajutorul unui tifon curat. La final se aplica o crema foarte hidratanta (in magazin gasiti – crema naturala “no wrinkles”).
Se aplica de 2 ori pe saptamana

Masca reda pielii elasticitate, iar tenul va avea un aspect mai catifelat, mai tanar si mai luminous

Pudra se livreaza intr-o punguta cu inchidere ziplock. 

Cantitate: 100 g de pulbere = 27 lei

Incercati aceasta minunata masca si bucurati-va de luminozitatea si finetea tenului obtinut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu