joi, 1 februarie 2018

Lotiune tonica regeneranta


Are o formulă complexă ce are în vizor combaterea semnelor îmbătrânirii, atenuarea ridurilor, netezirea pielii, îmbunătățirea aspecutlui tenului acneic, cu pori dilatați, lipsit de tonus și luminozitate. Se pulverizeaza zilnic, dimineata, pe tenul proaspat igienizat si se lasa sa se absoarba in piele.. Dupa aproximativ 20 min se aplica crema de zi. Este potrivita pentru tenul mixt și gras.



Compozitie: hidrolat de trandafiri, acid salicilic natural BHA, extract de ceai verde, niacinamida (vitamina B3), conservant natural.

Caracteristici:
Acid salicilic natural – este un extract obtinut din scoarta de salcie neagra. Acest activ cosmetic contribuie la regenerarea celulara la nivelul pielii imbunatatind semnificativ aspectul acesteia. De asemenea este un antiinflamator, antiacneic si antimicrobian forte.

Extract de ceai verde - un ingredient anti-aging de excepţie, apreciat pentru efectul de întârziere a procesului de îmbătrânire fizologică a pielii, este un excepţional activ antioxidant, antiinflamator cu acțiune de sporire a fermității pielii..

Niacinamida (vitamina B3) - este benefică pentru pielea problematică, în caz de acnee, exces de sebum, roşeaţă, hiperpigmentare, inflamaţii. Întăreşte bariera naturală de protecţie a pielii, îmbunătăţeşte aspectul, hidratarea şi tonusul pielii.

Hidrolat de trandafiri - are proprietati astringente, tonifiante, regenerante, calmante si hidratante

Cantitate: 100 ml - 35 lei

Se pastreaza la frigider – 3 luni


Produsul nu se afla pe stoc - se pregateste in ziua primirii comenzii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu