duminică, 4 februarie 2018

Crema naturala de zi - antiimbatranire

O crema naturala de zi hidratanta, fina si cu un puternic efect antiimbatranire. Este recomandata cu predilectie tenurilor mature. Ajuta la regenerarea tenului, redand fermitatea si elasticitatea acestuia.




Compozitie: ulei de argan BIO, ulei de rosa mosqueta, ulei de jojoba BIO, ulei de sofranel, apa de trandafiri, acid hialuronic, acid ferulic, coenzima Q10 , extract de Acmella, extract de rodie, emulsifiant vegetal, vitamina E, conservant natural, ulei esential de bergamota.

Caracteristici:

Uleiul de jojoba este un ulei extrem de benefic tenului matur, deshidratat si are proprietatea de a regla secretia de sebum.


Uleiul de rosa mosqueta – atenueaza ridurile, stimuleaza procesul natural de regenerare a tenului si-i reda acestuia luminozitatea.

Uleiul de argan are proprietati cu adevarat remarcabile. Este un antioxidant puternic, confera suplete tegumentara, refermizant, previne uscarea si imbatranirea pielii

Ulei sofranel – un ulei bogat in vitamin K – actioneaza impotriva cuperozei, reduce roseata si cearcanele. Are efect regenerator si antioxidant, imbunatateste elasticitatea pielii si incetineste procesul de imbatranire cutanata.

Apa de trandafiri este un tonifiant nobil potrivit pentru toate tipurile de piele, fermizant şi antiage ce hidratează şi împrospătează tenul. Cu un parfum subtil şi armonios este un ingredient potrivit pentru cosmetice dedicate tenului.
Proprietăţi: fermizant, tonifiant, astringent pentru tenul mixt sau gras, antirid, antiage, regenerant pentru orice tip de ten, calmant pentru pielea sensibilă sau iritată, împrospătează și dă strălucire tenului obosit, lipsit de vit alitate, parfumant delicat

Acid hialuronic - activ cosmetic extrem de hidratant ce confera finete pielii. Este nelipsit in compozitiile antiimbatranire.

Coenzima Q10 - activ cosmetic puternic antioxidant cu rol in diminuarea profunzimii ridurilor.

Extract de Acmella - reda fermitatea pielii, ii imbunatateste densitatea si reduce rugozitatea acesteia. Are efect de uniformizare a dermei din prma zi de aplicare.

Acid ferulic - este un antioxidant natural, cu rol in mentinerea supletii si sanatatii pielii. Protejeaza tegumentul de radiatiile solare, il refermizeaza si ii confera luminozitate. Este un activ forte antiimbatranire.

Extract de rodie previne imbatranirea precoce a pielii. Este antiiinflamator, antirid, regenerator si profund hidratant. Calmeaza pielea afectata de roseata, iritatii.

Vitamina E – antioxidant ce imbunatateste elasticitatea pielii. Are actiune dubla – atat de activ cosmetic cat si rolul de a prelungi termenul de valabilitate al produsului.
Ulei esential de bergamota –are un parfum deosebit, improspatant– purifiant si regenerator cutanat

Cantitate: 50 ml - 55 lei 

Termen de valabilitate – 3 luni – la frigider. Pentru a lua cantitatea necesara de crema din recipient, se foloseste o spatula ce se dezinfecteaza la fiecare utilizare.

Aceasta crema naturala nu contine compusi de origine petrochimica. Toate ingredientele sunt de origine vegetala, nefiind obtinute prin procesare chimica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu