marți, 30 ianuarie 2018

Sare de baie - "RELAX"

Atunci cand te simti coplesita de stres si oboseala sau cand simti ca ai nevoie de o binemeritata sedinta spa, solutia este mai simpla si mai comoda decat ti-ai imagina: o baie relaxanta, in liniste sau pe ritmuri suave, in lumina difuza a lumanarilor...si ingredientul secret - sarea de baie efervescenta.
Sarurile de baie sunt folosite in scopuri terapeutice, pentru calmarea durerilor, in tulburarile circulatiei periferice, ajuta la detoxifiere, infrumuseteaza epiderma, elimina stresul...pana si gandurile ni le pun in ordine. Foarte important este timpul petrecut in cada, care trebuie sa fie de cel putin 20 de minute, pentru a permite esentelor sa-si faca efectul.





Compozitie:
Ingredientele folosite sunt 100% naturale: sare de mare, sare de salina, bicarbonat de sodiu, sare de lamaie, petale uscate de trandafir si flori de lavanda si ulei esential de eucalipt.

Caracteristici:
Uleiul esential de eucalipt purifica aerul din incaperi, improspatandu-l.
Este antiseptic, decongestionant, purifiant, racoritor, antiviral si extrem de util in infectiile aparatului respirator. Vaporii de eucalipt patrund in caile respiratorii si cresc imunitatea impotriva racelilor si gripelor, ajuta in preventia si tratarea sinuzitei.
Un alt efect deosebit are loc la nivelul pielii. Uleiul esential de eucalipt are un rol reglator al secretiei de sebum, in timp pielea devenind mai sanatoasa si mai detoxifiata.


Cantitate: 275 g - 10 lei

La o baie se folosesc 3-4 linguri de sare. Cantitatea este suficienta pentru 2-3 bai.
Compozitia se prepara la primirea comenzii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu