miercuri, 10 ianuarie 2018

Sapun natural "Antiacneic"

Un sapun cu proprietati antiseptice, antibacteriene, cicatrizante - ideal pentru tenul incarcat, cu tendinte acneice. Datorita uleiului de neem are un miros medicinal.


Compozitie:
Conţine exclusiv ingrediente vegetale: uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, ricin, neem, infuzie concentrata de pelin, musetel si galbenele, ulei de musetel, ulei de galbenele, argila verde Montmorillonite, carbune medicinal si uleiuri esentiale de niaouli, tea tree si cedru Atlas.

Caracteristici:
Ulei de neem - in ciuda mirosului dezagrabil este un ulei extrem de benefic pentru ten, scalp, maini. Este antiseptic, antifungic, antibacterian. Ajuta la vindecarea problemelor dermatologice (acnee, eczeme), a matretii si amelioreaza considerabil caderea parului

Uleiul de galbenele are proprietati calmante, de catifelare si tonifiere.

Uleiul de musetel - are proprietăţi antiinflamatoare, antiseptice, dezinfectante şi cicatrizante.

Datorită proprietăților sale cicatrizante, calmante si purifiante, argila verde Montmorillonite este utilizată la îngrijirea tenului mixt sau gras.
Este o argilă bogată în oxid de fier, ce ajută la eliminarea surplusului de sebum si a impurităților gratie puterii sale absorbante excelente.

Carbunele medicinal are prorietati remarcabile de detoxifiere drenand de la nivelul pielii toxinele si impuritatile, responsabile de aparitia acneei si a punctelor negre. Argila verde sustine actiunea carbunelui medicinal eliminand sebumul in exces.

Ulei de niaouli – antifungic, antiinflamator, antibacterian cu reale beneficii in acnee, micoze, eczeme. Are un miros proaspat, usor medicinal.

Uleiul esential de tea-tree este neiritant - un adevarat dezinfectant pentru piele.

Ulei de cedru Atlas – cicatrizant, antiseptic, astringent cu beneficii in afectiunile fungice cutanate. Are un miros lemnos, placut.

Fiecare bucată este tăiată manual şi cântăreşte 100 +-10g = 11 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu