miercuri, 31 ianuarie 2018

Lapte demachiant natural


Calitatea sa de baza - eficienta. Curata tenul extrem de bine de machiajul zilnic si impuritati – inclusiv zona ochilor (fara lacrimi si ochi rosii). Pielea ramane hidratata si curata – fara senzatia de gras. Laptele demachiant va fi creat in functie de particularitatile fiecarui tip de ten in parte


Compozitie: hidrolat de musetel, hidrolat de trandafiri, uleiuri vegetale care in functie de tipul tenului pot fi - ulei de jojoba BIO, de macadamia BIO, de samburi de struguri BIO, de samburi de caise BIO, de migdale dulci BIO - emulsifiant vegetal (Olivem 1000), guma xanthan, provitamina B5, tensida cocos, ulei esential de lavanda si ylang-ylang

Caracteristici:
Ulei de jojoba si macadamia – ambele uleiuri sunt cunoscute ca fiind uleiuri extrem de benefice tenului matur, deshidratat, gras, acneic. Uleiul de jojoba regleaza secretia de sebum iar cel de macadamia incetineste procesul de imbatranire cutanata.

Uleiul din samburi de caise datorita proprietatilor sale, este ideal pentru toate tipurile de ten. Este puternic hidratant si regenerant cu efecte deosebite antirid, de intinerire si de revigorare a pielii. Da tenului o tenta proaspata si satinata. Se absoarbe usor si nu lasa urme grase.

Uleiul de migdale dulci este un ulei extrem de emolient recomandat în special pt cea uscată, sensibilă sau fragilă. Proprietatile sale de tonifiere si antiimbatranire il fac ideal ca ulei de masaj pentru fata si corp

Ulei de samburi de struguri – are un mare avantaj – este absorbit rapid in piele. Are un efect tonic si revigorant asupra pielii, hidratand-o si lasand-o foarte elastic.

Emulsifiant – Olivem 1000 – derivat din uleiul de masline - ajuta la obtinerea multor tipuri de emulsii

Guma xanthan – ingredient de origine vegetala folosit pentru stabilizarea emulsiilor

Provitamina B5 (sau panthenol) - un activ cosmetic antiinflamator si cicatrizant pentru piele Numeroase studii au demonstrat efectele sale regenerante, antiinflamatoare si vindecatoare. Este recomandat in cazul pielii deshidratate, iritate sau sensibile.

Tensida de cocos - are rol de curatare, non-iritant, nu usuca pielea, tolerata inclusiv de pielea sensibila

Uleiul esenţial de lavandă - cicatrizant cutanat, regenerant celular, sedativ şi calmant, antidepresiv si antiseptic

Ulei esential de ylang-ylang –are un parfum dulce, senzual – echilibreaza secretia de sebum


Cantitate: 140 ml - 35 lei

Termen de valabilitate – 3 luni – la frigider.

Acest produs cosmetic nu contine compusi de origine petrochimica. Toate ingredientele sunt de origine vegetala, nefiind obtinute prin procesare chimica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu