duminică, 21 ianuarie 2018

Fond natural de ten

Dupa cum stim, fondul de ten este produsul cosmetic care ne poate schimba infatisarea. Trebuie sa aiba deopotriva excelente calitati cosmetice dar, si proprietati benefice tenului. In fondul de ten pe care l-am creat, am incercat sa imbin cele 2 cerinte. Se creaza la cerere in functie de particularitatile fiecarui tip de ten in parte.


Compozitie: un ulei vegetal care poate fi - ulei de jojoba, de macadamia, de samburi de struguri, de samburi de caise - emulsifiant Olivem 1000, oxid de zinc, pudra de orez, pigmenti minerali in fc de nuanta fiecarui ten in parte, apa plata, cateva picaturi de ulei esential de litsea cubeba sau palmarosa pentru parfum.

Caracteristici:
Ulei de jojoba si macadamia – ambele uleiuri sunt cunoscute ca fiind uleiuri extrem de benefice tenului matur, deshidratat, gras, acneic. 
Uleiul de jojoba regleaza secretia de sebum iar cel de macadamia incetineste procesul de imbatranire cutanata.

Uleiul din samburi de caise datorita proprietatilor sale, este ideal pentru toate tipurile de ten. Este puternic hidratant si regenerant cu efecte deosebite antirid, de intinerire si de revigorare a pielii. Da tenului o tenta proaspata si satinata. Se absoarbe usor si nu lasa urme grase.

Ulei de samburi de struguri – are un mare avantaj – este absorbit rapid in piele. Are un efect tonic si revigorant asupra pielii, hidratand-o si lasand-o foarte elastica.

Emulsifiant – Olivem 1000 – derivat din uleiul de masline - ajuta la obtinerea multor tipuri de emulsii

Oxid zinc – ingredient cu efect antiseptic ce stimuleaza vindecarea cutanata utilizat in produsele de machiaj.

Pudra de orez este un ingredient vegetal cu rol catifelant si absorbant - absoarbe bine sebumul. 

Ulei esential de litsea cubeba – are proprietati calmante, recomandat pt tenul gras, acneic

Uleiul esenţial de palmarosa - bun tonifiant, astringent si hidratant pentru piele ce are totodată proprietăţi antiseptice, bactericide şi de parfumare. Este antirid – regenerant al tesutului cutanat

Cantitate: 20 ml - 25 lei

Termen de valabilitate – 3 luni – la frigider. 

Acest produs cosmetic nu contine compusi de origine petrochimica. Toate ingredientele sunt de origine vegetala, nefiind obtinute prin procesare chimica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu