marți, 23 ianuarie 2018

Crema naturala exfolianta


Este o crema recomandata oricarui tip de ten, cu o textura non-grasa – nu are in compozitie vreun ulei vegetal. Pudra din seminte de capsuni asigura o eficienta exfoliere a tenului iar rezultatul obtinut – un ten fin si catifelat. Crema se aplica pe tot tenul si, cu miscari circulare se maseaza fin. Se indeparteaza cu apa calda.


Compozitie: hidrolat de tei, emulsifiant de origine vegetala (Olivem 1000), guma xanthan, alantoina, pudra din seminte de capsuni, cateva picaturi de ulei essential de litsea cubeba sau palmarosa pentru parfum.

Caracteristici:
Emulsifiant – Olivem 1000 – derivat din uleiul de masline - ajuta la obtinerea multor tipuri de emulsii

Guma xanthan – ingredient de origine vegetala folosit pentru stabilizarea emulsiilor

Alantoina – activ cosmetic (o biocomponentă de origine vegetală, extrasă din rădăcinile şi frunzele de Tătăneasă): cicatrizant, calmant şi reparator al pielii. Ingredient potrivit pentru cosmetice cu spectru larg, accelerează procesul de vindecare şi restaurare cutanată.

Pudra din seminte de capsuni – curata tenul in profunzime si activeaza microcirculatia sanguina.

Ulei esential de litsea cubeba – are proprietati calmante, recomandat pt tenul gras, acneic

Uleiul esenţial de palmarosa - bun tonifiant, astringent si hidratant pentru piele ce are totodată proprietăţi antiseptice, bactericide şi de parfumare. Este antirid – regenerant al tesutului cutanat

Cantitate: 50 ml - 25 lei

Termen de valabilitate – 3 luni – la frigider.

Ca si recomandare – dupa exfoliere, se aplica o masca specifica fiecarui tip de ten in parte iar in final, dupa indepartarea mastii, se aplica o crema hidratanta.
Puteti utiliza masca spa existenta in magazin sau, oricare alta masca.

Tip de masca handmade pe care o putem face fiecare dintre noi .
Se amesteca: o lingurita de argila, o lingurita de iaurt si o lingurita de miere. Se obtine un amestec cremos ce se tine pe fata cam 5 min. Se indeparteaza cu apa calda.

Acest produs cosmetic nu contine compusi de origine petrochimica. Toate ingredientele sunt de origine vegetala, nefiind obtinute prin procesare chimica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu