luni, 29 ianuarie 2018

Crema naturala de corp "SHEA, CACAO SI MANGO"


SHEA, CACAO SI MANGO – crema de corp absolut delicioasa cu o putere extrem de mare de hidratare.
Are un continut extrem de ridicat de antioxidanti. Reduce vergeturile. Este pufoasa si se topeste in contact cu pielea conferindu-i acesteia un inalt grad de suplete.



Compozitie: unt de shea, unt de cacao nerafinat , unt de mango BIO, unt de cocos, ulei de samburi de struguri, ulei de masline, ulei de susan BIO, ulei din samburi de caise BIO, vitamina E si ulei esential de lavanda

Caracteristici:
Untul de Shea este un ingredient nelipsit in tratamentele cosmetice naturale din întreaga lume. Este un excelent hidratant , calmează pielea iritată, combate ridurile şi semnele de îmbătrânire.

Untul de cacao nerafinat este un adevarat deliciu pentru piele, imbogateste produsele in care este adaugat cu o aroma irezistibila de ciocolata. Este un unt usor absorbit de piele, are efecte anti-oxidante, Ajuta la mentinerea ph-ului optim al pielii, o hraneste si hidrateaza, conferindu-i suplete si elasticitate. Untul de cacao combate vergeturile si regenereaza pielea, efectele sale fiind vizibile dupa numai cateva zile, cand pielea devine mai catifelata si mai elastica. Untul de cacao este benefic tuturor tipurilor de piele, dar in special pielii mature, imbatranite si uscate. Contine factor natural de protectie UV.

Unt de mango - regenerant , previne îmbătrânirea prematură a pielii, calmant şi hrănitor, ajută la vindecarea pielii afecatte de erupţii sau descuamări.
Proprietati : impiedica imbatranirea prematura a pielii, catifelant, lasa pielea supla, satinata si matasoasa


Unt de cocos - hidrateaza si inmoaie pielea, vindeca taieturile superficiale si zgarieturile. Masajul cu unt de cocos ajuta la relaxare, indepartand stresul

Uleiul de masline extravirgin - inmoaie pielea, o hidrateaza si o regenereaza

Uleiul de samburi de struguri este deosebit de valoros si in ceea ce priveste frumusetea si intretinerea pielii. Are un efect tonic si revigorant asupra pielii, hidratand pielea si lasand-o elastica, putand fi folosit de aceea in masajele corporale menite sa relaxeze trupul. Avantajul folosirii acestui ulei pe piele este acela de a fi absorbit rapid in piele si de a o hidrata perfect, nelasand-o deloc grasa.

Uleiul de susan – hidrateaza si intarzie procesul de imbatranire al pielii, emolient, regenerant, calmant. Este potrivit pentru orice timp de piele – uscata, fragila,sensibila, iritata sau normala.

Uleiul din samburi de caise datorita proprietatilor sale, este ideal pentru toate tipurile de piele. Este puternic hidratant si regenerant cu efecte deosebite antirid, de intinerire si de revigorare a pielii. Da pielii o tenta proaspata si satinata. Se absoarbe usor si nu lasa urme grase.

Unturile de shea, cacao, mango, cocos si uleiurile folosite nu au fost incalzite,totul a fost preparat la temperatura mediului ambiant. Crema a fost omogenizata prin mixare.
Crema nu contine apa, este foarte concentrata. Nu contine conservanti. Este recomandat a se pastra in locuri racoroase.
Termenul de valabilitate este de 6 luni din momentul prepararii.

Cantitate: 100 ml - 35 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu