vineri, 26 ianuarie 2018

Crema naturala contur ochi - "ANTIRID"

Este o cremă naturala extrem de fină pentru zona delicată a ochilor unde apar primele semne ale trecerii timpului. Ingredientele pretioase din compozitie asigura o hidratare de exceptie si o diminuare considerabila a ridurilor.


Compozitie: ulei de argan BIO, ulei de luminita serii, ulei de rosa mosqueta, ulei monoi de Tahiti, ulei de sofranel, apa de albastrele, acid hialuronic vegetal, pudra de laptisor de matca, cafeina vegetala, colagen vegetal, extract CO2 de rodie, extract CO2 de trandafir salbatic, emulsifiant vegetal si vitamina E

Caracteristici:
Uleiul de argan are proprietati cu adevarat remarcabile. Este un antioxidant puternic, confera suplete tegumentara, refermizant, previne uscarea si imbatranirea pielii. 


Uleiul de luminita serii este ideal pentru ingrijirea zonei delicate in jurul ochilor si pentru netezirea ridurilor. Diminueaza cearcanele si aspectul de ochi obositi.

Uleiul de rosa mosqueta este un alt elixir al pielii. Previne imbatranirea prematura, imbunatateste elasticitatea pielii, regenereaza tesuturile si atenueaza petele pigmentare.

Ulei monoi de Tahiti - un ulei parfumant, exotic ce confera o senzatie unica pentru piele si simturi. Este hranitor, nutritiv, confera elasticitate pielii si ii imbunatateste fermitatea.

Ulei sofranel – un ulei bogat in vitamin K – actioneaza impotriva cuperozei, reduce roseata si cearcanele. Are efect regenerator si antioxidant, imbunatateste elasticitatea pielii si incetineste procesul de imbatranire cutanata.

Apa de albastrele - calmeaza ochii obositi, iritati, reduce cearcanele, tonifiaza tesutul cutanat si amelioreaza pungile de sub ochi.

Cafeina - activ cosmetic recomandat ameliorarii pungilor de sub ochi.

Acid hialuronic - activ cosmetic extrem de hidrtant ce confera finete pielii. este nelipsit in compozitiile antiimbatranire.

Pudra de laptisor de matca - activ cosmetic cu excelente proprietati in regenerarea pielii. De asemenea este nutritiva, hidratanta, antioxidanta si cu un puternic efect antiimbatranire. 

Colagen vegetal – activ cosmetic ce confera elasticitate pielii si o hidrateaza in profunzime.

Extract CO2 de rodie - este renumit pentru combinația nemaiîntâlnită de acizi grași polinesaturați, fitoestrogeni, polifenoli și flavonoizi, ce îi conferă proprietăți calmante, regenerante și antioxidante. Extractia este realizata cu ajutorul dioxidului de carbon din semințe astfel pastrandu-se intacte substanțele active ale plantei
Dintre constituenții activi se remarcă acidul punicic – acid polinesaturat conjugat rar, prezent în concentrație inedită de 66,1% în acest lot. Acesta este reputat pentru proprietățile sale antiinflamatoare și calmante, avînd efecte benefice pentru pielea sensibilă, iritată.
Acidul punicic împreună cu alți acizi polinesaturați, fitosteroli, polifenoli și flavonoizi, cu rol antioxidant și regenerant, fac din extractul de rodie un activ antirid natural excepțional. Indicat pentru tenul uscat, matur, iritat, sensibil.

Extract CO2 de trandafir salbatic - 100% natural, obținut din fructul trandafirului sălbatic prin extracție cu dioxid de carbon, fara ajutorul solventilor chimici. În afara extractului de rozmarin, cu rol de stabilizare a produsului, acest extract nu conține nici un fel de aditiv.
Pentru obținerea unui singur kilogram de extract s-au folosit intre 18 și 22 de kilograme de materie primă. Indicat pentru pielea uscată, matură, tenul acneic sau cu imperfecțiuni
Si nelipsita vitamina E,cu rol antioxidant, protejeaza zona sensibila din jurul ochilor de factorii nocivi din mediul inconjurator.

Cantitate: 20 ml - 28 lei

Termen de valabilitate – 3 luni – la frigider. 

Aceasta crema naturala nu contine compusi de origine petrochimica. Toate ingredientele sunt de origine vegetala, nefiind obtinute prin procesare chimica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu