sâmbătă, 20 ianuarie 2018

Balsam natural pentru unghii, cuticule si calcaie


Acest balsam, inmoaie cuticulele intarite, netezeste pielea aspra a calcaielor si fortifiaza unghiile (uleiul de ricin si untul de cocos din componenta au aceasta caracteristica). Are un miros foarte placut, fresh datorita uleiurilor esentiale din compozitie .


Compozitie: unt de cocos, ulei de ricin, ceara de albine, ulei de samburi de struguri si ulei esential de portocale si citronella

Caracteristici:
Untul de cocos este indicat in ingrijirea pielii uscate, iritate, deshidratate, favorizeaza vindecarea pielii afectate de rani usoare.

Uleiul de ricin este recunoscut pentru proprietăţile de regenerare şi fortificare a părului si genelor. Asigură unghii mai rezistente, hrăneşte şi hidratează tegumentele. 

Uleiul de samburi de struguri este deosebit de valoros si in ceea ce priveste frumusetea si intretinerea pielii. Are un efect tonic si revigorant asupra pielii, hidratand pielea si lasand-o elastica. Avantajul folosirii acestui ulei pe piele este acela de a fi absorbit rapid in piele si de a o hidrata perfect.

Crema nu contine apa, este foarte concentrata. Se aplica seara pe pielea umeda intr-o cantitate foarte mica. Nu contine conservanti. Este recomandat a se pastra in locuri racoroase.
Termenul de valabilitate este de 6 luni din momentul prepararii

Cantitate: 20 ml - 12 lei
                     50 ml - 20 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu