vineri, 6 martie 2015

Creme naturale de zi - versiuni imbunatatite

Crema de zi, este unul din produsele cosmetice care fac parte din viata mea de zi cu zi. In clipa in care am creat acest produs, am stiut ca neincetat voi cauta noi posibilitati de imbunatatire a acestuia. Asa se face ca acum, va pot prezenta noile versiuni ale cremelor de zi din portofoliul meu, imbunatatite cu noi ingrediente benefice tenului.

1. Crema naturala antiimbatranire a carei compozitie acum este: ulei de jojoba BIO, ulei de rosa mosqueta, ulei de argan BIO, apa de trandafiri, colagen vegetal, acid hialuronic, coenzima Q10 , pudra de laptisor de matca, extract de Acmella, extract CO2 de rodie, emulsifiant vegetal, vitamina E, conservant natural, ulei esential de bergamota.


Ingredientul nou introdus in compozitie este extractul de Acmella care are proprietatea de a reda fermitatea pielii, de a-i imbunatati densitatea si a reduce rugozitatea acesteia. Are efect de uniformizare a dermei inca din prma zi de aplicare.

2. Crema naturala depigmentanta si iluminanta
Compozitie: apa de trandafiri, ulei de crin alb, ulei de borago, ulei de luminita serii, AHA - acizi de fructe, alantoina, niacinamida(vitamina B3), extract de schisandra, pudra de laptisor de matca, extract CO2 de galbenele, ulei esential din seminte de morcov salbatic



Fotografia nu este actualizata - crema din imagine, nu continea extractul de galbenele la acea vreme. Acum culoarea cremei este un galben pal
Ingredientul nou este extractul de schisandra - un activ cosmetic reputat ce contribuie la procesul de regenerare cutanata. Are proprietati dermatoprotectoare, antirid, calmante si antiiritante.

3.  Crema naturala antiacneica
Compozitie: hidrolat de musetel, ulei de neem, ulei de centella asiatica, ulei de chimen negru, acid salicilic natural BHA, niacinamida (vitamina B3), extract de schisandra, pudra de aloe vera, extract CO2 de galbenele, emulsifiant vegetal, conservant natural, ulei esential de niaouli, tea tree si dafin.


Ingredientele noi sunt: extractul de schisandra si pudra de aloe vera - activ cosmetic cu proprietati benefice pielii problematice. Are proprietati cicatrizante stimuland regenerarea pielii..


Va las cu bine si va doresc un weekend relaxant si ... un ten luminos!