duminică, 20 aprilie 2014

Hristos a inviat!




Va multumesc pentru fidelitate si increderea in produsele Nature & Beauty prieteni si clienti deopotriva! 
Ma bucur ca am avut sansa sa va intalnesc!

Va doresc sarbatori luminoase, pace interioara, intelepciune, dragoste, speranta.

miercuri, 2 aprilie 2014

Efectele benefice ale cojilor de banane

Am gasit de curand cateva informatii pretioase (zic eu) referitor la cojile de banane astfel ca, m-am grabit sa le adaug la rubrica de "sfaturi naturiste"
Cum putem folosi cojile de banane si mai ales, ce afecte benefice au.






1. Albirea dintilor cu cateva nuante
Magneziul, potasiul si manganul din coaja de banana ajuta la curatarea smaltului dentar de petele alimentare (pete provenite de la consumul alimentelor colorante, precum cafea, fructe de padure, struguri negri, vin etc., dar si de la fumat).
Ce avem de facut? se freaca dintii cu partea interioara a cojii de banane in fiecare dimineata si seara (dupa ultima masa). Se pare ca, dupa doar doua saptamani rezultatele devin vizibile.

2. Calmarea iritatiilor provocate de muscaturile insectelor
Mai ales vara, pielea ne este expusa muscaturilor diverselor insecte, iar unele dintre acestea pot provoca adevarate iritatii la nivelul pielii. Tantarii, albinele, viespile si alte insecte zburatoare, precum si paianjenii sunt cele mai cunoscute insecte pentru muscaturile lor alergene.
Daca va confruntati cu astfel de neplaceri, folositi o coaja de banana proaspata pentru a freca zonele iritate. Coaja de banana prezinta puternice efecte antiinflamatorii si chiar daca zona rosie nu dispare instant, totusi senzatia de suturime sau mancarime se amelioreaza substantial .

3. Tratament contra acneei
Dupa curatarea tenului, frecati zonele afectate de acnee cu coaja de banane timp de cateva minute. Lasati 10 minute sa actioneze, apoi clatiti cu apa din abundenta. Dupa acest episod, puteti urma ritualul specific de ingrijire a tenului


sursa: healthy.kudika.ro